img

Підбір системихарчування

Як продовжити активність та молодість? Почати правильно їсти та не боятися цього робитиТвоя система харчування буде формуватися на основі :
  • Сучасних методиках зниження/набору/утримання ваги, наукових дослідженнях
  • Завжди персоналізована, з врахуванням твого стану, аналізів та генетики
  • Націлена на покращення якості твого життя та його здорового продовженн
знижка на другий місяць 20%
img
img
img
Послуги
КонсультаціяРекомендації та висновки можна отримати протягом 3-5 днів з моменту надання усіх вхідних даних600 ГРН1 годинаЩо ти отримаєш:
imgІнфо про їжу та її вплив на наше здоров'я
imgІнфо про звички та розпорядок дня
imgІнфо по БЖУ та основних мікронутрієнтах
imgРекомендації про зміну раціону та звичок
imgРозрахунок твоїх КБЖУ
imgРозбір запитань протягом 3 днів з 10:00 до 18:00
Супровід+ ПОДАРУНОК1000 ГРН1 тижденьЩо ти отримаєш:
imgІнфо про їжу та її вплив на наше здоров'я
imgІнфо про звички та розпорядок дня
imgІнфо по БЖУ та основних мікронутрієнтах
imgРекомендації про зміну раціону та звичок
imgРозрахунок твоїх КБЖУ
imgЧат в Telegram каналі з особистим консультантом кожного дня з 10:00 до 18:00 – крім вихідних
imgПриклади створення меню на день (сніданки/обіди/вечері) – фото
imgРозшифровку результатів аналізів
imgРекомендації щодо дефіцитних станів
imgІнфо про те, як правильно вибирати продукти
imgПриклад меню, згідно твоїми рекомендаціями
imgon-line зустріч з нутриціологом
Супровід ПРО+ ПОДАРУНОК2500 ГРН3 тижденьЩо ти отримаєш:
imgІнфо про їжу та її вплив на наше здоров'я
imgІнфо про звички та розпорядок дня
imgІнфо по БЖУ та основних мікронутрієнтах
imgРекомендації про зміну раціону та звичок
imgРозрахунок твоїх КБЖУ
imgЧат в Telegram каналі з особистим консультантом кожного дня з 10:00 до 18:00 – крім вихідних
imgПриклади створення меню на день (сніданки/обіди/вечері) – фото
imgРозшифровку результатів аналізів
imgРекомендації щодо дефіцитних станів
imgІнфо про те, як правильно вибирати продукти
imgПриклад меню, згідно твоїми рекомендаціями
img3 on-line зустрічі з нутриціологом
imgПри потребі скерування до спеціалістів
imgАналіз результатів за кожен тиждень, висновки та подальші дії
imgІнфо про основні принципи приготування та зберігання продуктів

Від тебе

  • Чесно відповідаєш на запитання анкети
  • Робиш антропологічні заміри та фото
  • Ставиш цілі
  • За бажанням здаєш аналізи
  • Виконуєш рекомендації та насолоджуєшся результатом

Наслідки неправильного харчування

img

чому це потрібно

Якщо у тебе не сформовані корисні звички харчування, то
  • виникає тяга до певних видів продуктів
  • ти постійно хочеш щось перекусити
  • переїдаєш, хоча відчуваєш ситість
  • не знаєш, як скласти збалансоване БЖУ меню
  • хаотично вибираєш продукти
  • не знаєш як правильно поєднати та приготувати продукти?
Тоді нам точно по дорозі.

для кого

  • Якщо ти хочеш розбиратися в їжі та зрозуміти, як це працює
  • Не бути голодним, не боятися їсти
  • Визначати свої норми БЖУ та бути сам собі дієтологом
  • Отримати підтримку, мотивацію та допомогу
  • Мати можливість отримати відповіді на усі свої запитання
  • Підтримати, покращити здоров’я та ресурсність організму
img
Час змін наставПерестань відкладати все на потім, бо на справді ми не справи відкладаємо, а своє життя Запам’ятай: кращий час – зараз, кращий день – сьогодні Можна так і не дочекатися, того самого ідеального дня.Обери свою систему харчування
img

ВАШ НУТРІЦІОЛОГ

img
МАЙКО ІРИНАНутріціолог ф/к “Аgym”Послуги: індивідуальні консультації та тренінги для компаній

Більше 20 років жила ресторанним бізнесом, керуючи різними ресторанами Львова. Завжди хотілося, щоб люди від їжі отримували не тільки енергію, а ще і якість, комфорт, задоволення, радість.

Мене завжди приваблювала тема їжі, її походження, традиції різних країн, поєднання продуктів та їх кращі методи приготування.
Як хобі - сміливо можу назвати кулінарію та сам процес приготування. Це для мене, як антистрес, деколи цілий квест та безмежний простір для фантазій та експериментів.

З часом виявилось, що не все так просто у формуванні правильної та збалансованої тарілки. Ми часто їмо достатньо по калоріях, а наш організм не доїдає – просто голодує - по мікроеленетах, вітамінах, органічних кислотах, мінералах, клітковині. Не правильне поєднання тих чи інших продуктів – не дає повноцінно засвоїтися вітамінам та мікроелементам. Методи приготування – також важливі, бо на чому смажити, скільки та як варити – принципові питання. Від цього виникають дефіцити та такі симптоми, як - Зайва вага або її брак - Хронічна втома - Алергії - Проблеми з кишківником та слабкий імунітет

Знання в області продуктів, технологій приготування їжі, сезонності та локальності – здобуті досвідом та підтвердженні практикою. Навчалась в Школі здоров’я Катерини Толстікової, Першій Школі Біохакінгу Я навчу тебе як правильно та збалансовано харчуватись, прокачати звички та змінити погляд на життя та їжу, без голоду та стресу!!!
Більше